Tuesday, May 24, 2016

Samsung Android Lollipop 5.1 ဖုန္းေတြေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ား Factory Reset ခ်ျပီးတဲ့ေနာက္ ၾကံဳေတြ႕ရတဲ့ This Device was Reset. To Continue Sign in with a Google Account that was previously synced on this device ေျဖရွင္းနည္း


က်ဳိကၡမီသားလင္းႏုိင္ဦး ဒီပို႔စ္ေလးကို ကိုယ္တိုင္စမ္းသပ္ျပီး ျပန္ရွယ္ေရးေပးလိုက္ပါသည္။

Samsung Android Lollipop 5.1 ဖုန္းေတြေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ား Factory Reset ခ်ျပီးတဲ့ေနာက္ ၾကံဳေတြ႕ရတဲ့ This Device was Reset. To Continue Sign in with a Google Account that was previously synced on this device ေျဖရွင္းနည္း

ကၽြန္ေတာ္တို႔ Samsung ဖုန္းမွာ G-mail အေကာက္ရဲ႕ Password ေမ့သြားတာျဖစ္ျဖစ္ Screen lock ေမ့သြားတာျဖစ္ျဖစ္ Recovery Mode ထဲ၀င္ျပီးေတာ့ Data Wipe / Factor Reset ခ်ေလ့ရွိၾကပါသည္။
ဒီလိုျပသနာေတြကို Samsung Android Lollipop 5.1 ဖုန္းေတြမွာ အျဖစ္မ်ားဆံုးျဖစ္ပါသည္။


ဒီျပသနာေလးကို ေျဖရွင္းဖုိ႔
1. OTG Data Cable with Pendrive or Micro SD Card with Adapter for Connect with Device. (လက္ရွိသံုးခဲ့တာက ေအာက္ေဖၚျပထားတဲ့ပံု OTG Data Cable with Pendrive နဲ႔ပါ။)


2. Your Device Must Support OTG Cable for use this Method.(လက္ရွိစမ္းသပ္ခဲ့တဲ့ဖုန္းက J2နဲ႕ျဖစ္ပါသည္။)
3. samsung bypass google verify apk ကို ေအာက္ကလင္႔မွာ ေဒါင္းႏိုင္ပါသည္။



ေျဖရွင္းနည္း။
(၁) ကြန္ပ်ဴတာမွ ေဒါင္းလို႔ရလာတဲ့ Samsung bypass google verify apk ေလးကို Pendrive or memory card ထဲသို႔ အဲဒီဖိုင္ကို ကူးထည့္လိုက္ပါ။
(မွတ္ခ်က္။ ။ ဖုန္းmemory ထဲလည္း ကူးထည့္လို႔ရပါသည္။)

(၂) ျပီးရင္ Samsung ဖုန္းနဲ႕ခ်ိတ္လိုက္ပါ။
(ခ်ိတ္လိုက္တာနဲ႕ တျပိဳင္နက္ File Manager ေလး ေပၚလာပါလိမ့္မည္။)

(၃) အဲဒီကကူးထည့္ထားတဲ့ Samsung bypass google verify apk ေလးကို ရွာျပီး Install လုပ္ရပါမည္။
ဒါေပမဲ့ Installed Blocked ကို ဖြင္႔ေပးဖုိ႔ Setting Button ေလးကို ႏွိပ္လိုက္ပါ။ Unknow Sources Button ေလးကို on ေပးလိုက္ပါ။
Install ကို မျမင္ရရင္ black button ေလးကိုႏွိပ္ျပီး အဲဒီ Samsung bypass google verify apk ေလးကို Install ျပန္လုပ္ရပါမည္။


Installed လုပ္ျပီးတဲ့ေနာက္ပိုင္းမွာ
(၁) Install လုပ္ျပီးတဲ့အခါ Open Button ကိုႏွိပ္ေပးရပါမည္

(၂) Open Button ကို ႏွိပ္ေပးလိုက္တာနဲ႕အျပိဳင္နက္ Phone Setting ဆီေရာက္သြားပါမည္။

(၃) Backup and Reset ကိုလိုက္ရွာျပီး Factory Data Reset ကို ေရြးျပီး DELETE ALL button ကို ႏွိပ္ေပးလိုက္ပါ။



ျပီးတဲ့အခါ Android ပံုေလးနဲ႕ ေအာ္တို Erasing လုပ္ေနပါလိမ့္မည္။

ပံုမွန္အတိုင္း Language ေတြေရြး၊

Wi-Fi ခ်ိတ္ျပီးတာနဲ႕

To Continue Sign in with a Google Account that was previously synced on this device“
 ႏွင္႔ 
Create Account ဆိုတာကိုေတြ႕ရပါျပီး ျဖစ္ပါသည္။

ကဲအေကာက္သစ္နဲ႕လုပ္ျပီး ၀င္သြားလိုက္ရင္ အဆင္ေျပသြားပါျပီးး။

အဆင္မေျပခဲ့ရင္ ဗီဒီယိုေလးကို ၾကည့္လိုက္ေနာ္..



အဆင္ေျပၾကပါေစ
က်ဳိကၡမီသားလင္းႏုိင္ဦး

0 comments:

Post a Comment