Ad Code

Responsive Advertisement

ေထာပတ္ဘိန္းမုန္႔

ေမာင္(စြယ္စံုက်မ္း)'s photo.
ေထာပတ္ဘိန္းမုန္႔
============
ဆန္မႈန္႔ ၁ခြက္ေကာ္ဖီခြက္
ဂ ်ံ ုမႈန္႔ ၁/၂ခြက္
သၾကား ၁ခြက္
ေရ ၁ခြက္ခြဲ
ယိစ္ ေကာ္ဖီဇြန္းတဝက္
ေျမပဲေလ ွာ္ ၂ထမင္းစားဇြန္း
ဘိန္းေစ့ ၁ထမင္းစားဇြန္း
ေထာပတ္ ၄ထမင္းစားဇြန္း
ဆန္မႈန္႔၊ ဂ ်ံ ုမႈန္႔ယိစ္ကိုေရာေမႊထားပါ
သၾကားကိုေရ ၁ခြက္ထည့္က ်ိ ုပါ
ေရာနယ္ရမည့္ေရပမာဏကသၾကားေရ
နွင့္ေရအားလံုးအေရာ၁ခြက္ခြဲျဖစ္ရပါ
မည္
အားလံုးေရာေမႊပါေရအစား(နြားနို႔သံုးနိုင္
ပါသည္)ဇကာျဖင့္စစ္ခ ်ေပးပါ
မုန္႔ရည္ကိုေလလံုဘူးျဖင့္ထည့္ပါ၄နာရီ
ၾကာထားေပးပါ
မုန္႔ဘန္းကိုေထာပတ္ရည္၂ဇြန္းသုပ္ေပး
ပါမုန္႔ရည္ထဲကိုေထာပတ္၂ဇြန္းထည့္ေမႊ
ေပးပါၿပီးမွဘန္းထဲသို႔မုန္႔ရည္ေလာင္း
ထည့္ပါေျမပဲေလွာ္ေထာင္းျဖဴ းပါဘိန္းေစ့
ျဖဴ းပါ
၁၇၀°C အပူေပးထားေသာOven မွာ
အလည္မွာထည့္၍အဖံုးအုပ္ၿပီး၂၅မိနစ္
ထားဖုတ္ေပးပါ
ပြပြအိအိဘိန္းမုန္႔ေလးရပါမယ္
ေထာပတ္ရည္ေလးမုန္႔အေပၚသုတ္ေပး
ပါကပုိေမႊးပါတယ္ရွင္
မုန္႔ရည္ပိုထူရင္ေတာ့အခ ်ိ န္ပိုထားေပးပါ
အဆင္ေျပေျပလုပ္စားနိ္င္ၾကပါေစ
Credit...သားသားႀကိဳက္ႀကိဳက္ေမေမ့လက္ရာ
ေမာင္(စြယ္စံုက်မ္း)Facebookမွ ျပန္ကူးယူေဖာ္ျပသည္

Post a Comment

0 Comments

Close Menu